Det online baserede regnskabsprogram er det sikre valg

Når du har en mindre virksomhed har du, medmindre du er et computergeni, brug for et regnskabsprogram. Dette regnskabsprogram bestemmer du selv. Det kan dog varmt anbefales at du vælger en online baseret løsning af flere årsager som beskrevet på http://www.e-conomic.dk/regnskabsprogram.

Den første og vigtigste årsag er økonomien. Et professionelt regnskabsprogram kan nemt koste tusindvis af kroner. Derudover skal du tegne licensaftaler og abonnement for at få det fornyet når der kommer opdateringer. Så før du ved af det har du brugt mere end 3.000-5.000 på et regnskabsprogram det første år. Det er et voldsomt beløb for en lille virksomhed. Derfor er online løsningen at foretrække for den lille virksomhed. Her betaler du ikke andet end en månedlig pris der varierer med det antal posteringer du foretager dig om året.

Et andet aspekt der gør det anbefaleligt at bruge et regnskabsprogram der er webbaseret er at din revisor kan tilgå dit regnskabsprogram direkte fra deres kontor. På denne måde sparer din revisor tid og penge, og det betyder at du sparer penge på din revisors regning. Mange af de nye onlinebaserede regnskabsprogrammer er faktisk så simple at du selv kan foretage de fleste posteringer og den daglige bogføring. Det gør din revisor regning endnu lavere.

Det simple er at foretrække. Det er derfor jeg anbefaler det online baserede fremfor for eksempel det dyre ikke online baserede. Vi har før konstateret det er voldsomt dyrt. Men de er som oftest meget komplekse at anvende. Så du ender med at betale ekstra penge for noget der i sidste instans ender med at forvirre dig .

Det online baserede har også nogle andre fordele. Du kan hvis du køber et af de dyre regnskabsprogrammer kun anvende det på din primære PC. Denne primære PC er så det eneste der kan anvende programmet. Det er ikke en fordel hvis du som oftest er på farten. Fordelen ved at anvende det online baserede er at du kan tilgå dit regnskab uanset hvor du er i verden bare du har adgang til nettet. Tillige kan du tilkøbe applikationer der gør det muligt at uploade bilag direkte fra din mobil til dit regnskabsprogram læs også http://www.kbhblog.dk/vaelg-det-rigtige-regnskabsprogram . Det er da smart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.