lån trods rki

Lån trods RKI

At få et lån trods rki er måske ikke det smarteste, men det er muligt. De fleste som er registrerede i rki’s register som dårlige betalere har faktisk muligheden for at optage et hurtigt forbrugslån på trods af rki registreringen. Selvom det kan virke som en hurtig genvej til kontanter og penge, så er der flere benytter de hurtige lån som f.eks. smslån til at betale anden gæld. Det er dog en særdeles uheldig cocktail, for med de hurtige penge så kommer der også høje renter !

Flere danskere søger om lån trods rki registrering

Flere og flere undersøgelser peger på at danskerne i højere grad ansøger om hurtige pengelån. Traditionelle långivere som banker og sparekasser er dog agtpågivende i forhold til at låne til dårlige betalere og yde lån trods rki registrering. Det er her kreditselskaberne kommer ind i billedet. Til trods for en tvivlsom tilbagebetalingsprocent, så opvejer de tårnhøje renter risikoen for långivererne som f.eks. tlbyder kviklån og smslån.

Kan man komme ud af gældsfælden med rki på nakken?

Det er faktisk muligt at komme ud af skyldnerregistret. Det bedste råd er at lægge et ordentligt budget, og få aftalt en afdragsordning med dine kreditorer (långivere). Du bør om muligt samle din gæld et sted, og så henvende dig til f.eks. experian som er det gamle rki – eller ribers kredit information. Experian har selv disse 7 gode råd til at blive slettet fra rki. Prøv frem for alt at få et overblik over din situation. Husk at alle rejer på 1000 mil starter med et enkelt skridt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.