Forsikring

Hvad er forsikring?

Køber man en forsikring laver man en aftale med et forsikringsselskab om at dække ens ejendele eller personlig skade såfremt der sker en skade. Forsikringer der dækker hus, bil, rejser, ulykker kaldes også skadesforsikring, imens pensioner og livsforsikringer kaldes livsforsikring & pension.

Forsikringspriser afhænger af…

Din risikoprofil. Det er en vurderingssag hvad din specifikke risiko er, og forskellige forsikringsselskaber arbejder med forskellige risikomodeller og prissætninger hvilket gør at prisen på en bilforsikring i det ene selskab kan være dyrere end et konkurrerende selskab. Hvis du vil have en god pris på dine forsikringer så kan du f.eks. besøge forsikringstilbud.net

Rabat på forsikring

Er du ny kunde er der faktisk mulighed for at opnå gode rabatter på dine forsikringer. Det kan du bl.a. gøre ved at forhandle med flere forsikringsselskaber – bl.a. hvis du kan samle dine forsikringer. Derudover kan du være heldig at der er en rabat på 1.års forsikringer. Det kan måske være at du kan få online rabat ved selv at beregne forsikringerne online.

Ressourcer og forsikringslinks:

forsikringogpension.dk

Forsikringsportalen (tidligere kaldt iForsikring.dk)

forsikringsakademiet.dk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.