Guldpriserne når nye rekordhøjder

Og det betyder at flere og flere private fristes af at sælge deres gamle brugt guld der har liggende i skufferne. Og det er der måske ikke så meget at sige til. For med uroen på finansmarkederne siden 2008 har guldpriser nået nye rekordhøjder.

Et guldarmbånd på 150 g er mange penge værd

For guldsmede og købere af guld, står klar til at afhænde arvestykkerne der alligevel aldrig bliver brugt. Her bliver priserne ikke afregnet for affektionsværdi, men simpelthen i forhold til værdien af guldet. Priserne på guldet afhænger således ikke af designet, men mere om renheden af guldet. De fleste smykker har en renhed på mellem 14 karat og 18 karat. Jo højere karat, desto renerer er guldet, og således også priserne på det.

Kan man sammenligne guldpriserne på nettet?

Den nye service karat guld tilbyder private at sammenligne priserne på nettet. Redaktionen har været i kontakt med idémageren bag det nye site, der udtaler at markedet simpelthen har været for ugennemsigtigt, og det også har betydet at flere ikke har fået en fair pris for deres brugte guld.

 

 

Torsdagsavisen – find et godt tilbud på lån, forsikring, leasing om torsdagen og brug din besparelse i wekenden.

Velkommen til en verden fuld af gode tilbud. Har du også brug for mere luft i hverdagen? Så er du kommet til det rette sted, uanset om du ønsker mere økonomisk råderum, få mere ud af dine gadgets eller guides til en god restaurant eller sjove kulturelle tilbud. Torsdagsavisen har det hele.

Billig forsikring er en af vejene til overskud i hverdagen

Uanset hvor du er i livet har du oftest brug for at dække dig ind i forhold til dårlige tider. Det er her forsikringer kommer ind i billedet. En forsikring er en aftale imellem dig og et forsikringsselskab omkring risiko og afdækning. Således betaler du en årlig præmie for at dække dig ind hvis du f.eks. får et inbrud og får stjålet en masse af dine ejendele. Hvis du er på udkig efter et forsikringstilbud eller en billig bilforsikring kan det være en god idé at kigge forbi iForsikring.dk. Denne portal har specialiseret sig i forsikringer – i et forståeligt sprog.

Forsikring er en vigtig del af livet

Når du køber forsikring er det vigtigt at du tænker over hvad der er vigtigt for dig og din situation. For nogle mennesker er det tingskader som er det vigtigste imens andre mere er bekymrede for fremtidige indtægter og levestandarder. Derfor bør man tage en god forsikringsgennemgang når du skal have bestemt dig for hvilke forsikringer som er relevante for dig. Ansvarsforsikringer er ligeledes vigtige, og de er typisk en del af din indbo-forsikring

SMS lån – hurtig lån, realkreditlån og prioritetslån

Alle kan have behov for penge – og vejen til et billigt eller hurtigt lån kan nogen gange være lidt besværligt. Derfor laver torsdagsavisen løbende guides så du hurtigt kan finde et billigt hurtig lån. SMS Lån er også en mulighed for dig som har lidt for travlt til at tale med din bankrådgiver. Generelt er rådet at holde sig væk fra SMS lån, blankolån, ekspresslån og hurtiglån indgår også under det som kaldes forbrugslån, til de hurtige lån kan det være godt at benytte en låneportal. Man skal for alt i verdenen undgå at havne i RKI da det er ensbetydende med at man vil have svært at låne penge, og må ty til de hurtige lån med en meget høj rente

 

ATV Flash dit apple TV og få det maksimale ud af dit apple TV

Sidder netop nu og uploader en fra min Mac/PC til mit apple TV, som nu også kan afspille divX film. Hvis du er villig til at bruge 50 USD – eller små 280 kr, så kan du virkelig sætte turbo på dit apple TV.

Det er egentligt ikke ret svært, men du får så mange flere muligheder ud af dit Apple TV – det bliver et reelt mediecenter 🙂

Hvis det har fanget din interesse, så prøv at checke linket ud her

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.